La sediul nostru din sector 6 orice baterie achizitionata de la sawauto se monteaza gratuit daca este amplasata intr-un loc accesibil din compartimentul motor.

Daca ne deplasam la locatia aleasa de dvs , din Bucuresti, Montajul unei baterii obisnuite pe o masina in care bateria este amplasata in partea din fata a masinii , in compartimentul motor si care nu implica desfacerea nici unui element suplimentar de pe masina dvs costa 20 lei.

Daca bateria este intr-un compartiment ascuns sau implica demontarea de elemente suplimentare de caroserie , baterie amplasata sub scaun, sub podea se poate sa implice alocarea unui timp mai mare pentru inlocuire acumulator si atunci taxa poate fi de 30-50 sau chiar 100 lei.

Daca bateria este speciala , aveti echipare start&stop si masina necesita programare, operatiunea se poate face doar la sediul nostru sau dupa caz dupa inlocuire bateriei veti fi indrumat catre un service auto unde se poate face operatiunea de programare . Aceasta operatiune costa 50-100 lei, in functie de complexitate.

Toate bateriile se vand cu conditia predarii bateriei vechi ( conform HG 1132/2008).

BONUS : tot GRATUIT se face verificare / testarea si activarea garantiei la bateria achizitionata de la magazinul nostru .